Başkan Turgut, Taşuculu Kadınlarla Buluştu

Başkan Turgut, Taşuculu Kadınlarla Buluştu

Başkan Turgut, Taşuculu Kadınlarla Buluştu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, düzenlenen bilgilendirme toplantılarıyla kent merkezi ve mahallelerde kadınlarla bir araya gelerek, talep ve sıkıntıları yerinde dinliyor. Turgut, ‘Kentimizin kalkınması için gençlerimizi ve kadınlarımızı el üstünde tutmaya devam edeceğiz’ dedi.

 Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un kadınlarla gerçekleştirdiği toplantıya CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü ve Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Genç eşlik ederken, mahalleli kadınlarda yoğun katılım gerçekleştirdiler.

Bayanlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Mustafa Turgut, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, mahallelere en iyi hizmeti ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

 “7’DEN 70’E HER VATANDAŞIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Silifke’nin Türkiye’nin 14. büyük ilçesi olduğunu ve 88 mahallesiyle birçok ilden bile daha büyük olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Turgut, tüm mahallelere eşit hizmet götürmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Turgut, ‘Bayanlarımızın taleplerini ve beklentilerini öğrenmek, onlarla fikir alışverişinde bulunmak hizmetlerimizi gerçekleştirmemizde her zaman öncelik olmuştur. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın talep ve sıkıntılarını dinlerken, mahallelerimizde yapmamız gereken çalışmaları da tespit etmiş oluyoruz. Bizler sadece seçimden seçime değil, her an kadınlarımızın yanında olmayı, fikirlerine değer vermeyi, yolumuzu onların beklentileri doğrultusunda çizmeyi önemsiyoruz. Çok güzel sohbetlerimiz, kaynaşmalarımız oluyor. Silifke Belediyesi olarak hizmet kalitemizi daha da artırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her mahallenin öncelikli sorunlarını genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve çocuğuyla bir bir dinliyor, yerinde görüyor ve tespitler yapıyoruz” dedi.

“BİRÇOK BAŞARILI HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRDİK, GERÇEKLEŞTİRMEYE DE DEVAM EDİYORUZ’

“İlçe Belediyesinin imkânları ile Mersin ve Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yapmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Turgut, “Biz bu çalışmaları yaparken ortak akıl ilkesiyle yani halkımızın desteği ile yaptık. Hizmetlerimizi, projelerimizi vatandaşlarımızla, esnaflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla paylaşarak yaptık. Her kesimden vatandaşımızın fikirlerini alarak, mahallerimizin öncelikli sorunları konusunda bilgiler edindik.  Ben yaptım oldu demeyip, farklı fikirleri de dinleyerek halkımıza en iyi hizmeti nasıl yapabileceğimizi konuştuk. Silifke Belediyesi olarak zaten yüksek olan hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni bir ivme kazandırarak görev süremizin ikinci bölümünde önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Tek bir amacımız var oda Silifke’yi çok daha iyi yerlere getirmektir” dedi.

TAŞUCULU KADINLARDAN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Hizmetlerinden dolayı Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür eden Taşuculu kadınlar, ‘Mahallemize gerçekten güzel hizmetler kazandırdınız. Denizi, sahili ve güneşiyle muhteşem bir mahallede yaşıyoruz. Sorumluluğunuz dâhilinde parklar ve yollar dışında hiçbir sıkıntımız yok. Yine de sizlerle böyle bir ortamda buluşmak ve bizlere zaman ayırmanız bizleri çok mutlu etti. Bizleri bire bir dinlemenizden ve taleplerimizi not almanızdan dolayı teşekkür ediyor, hizmetlerinizde başarılar diliyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36