Başkan Turgut, Tevek ailesinin yüzünü güldürdü

Başkan Turgut, Tevek ailesinin yüzünü güldürdü

Başkan Turgut, Tevek ailesinin yüzünü güldürdü

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Işıklı Mahallesinin Köyünbucağı mevkiinde ikamet eden 11 yaşında ki engelli Ömer Tevek’i evinde ziyaret ederek, ailenin yol talebini yerine getirdi.

Başkan Mustafa Turgut’un mahalleyi ziyareti esnasında evinin yolunun bozuk olduğunu, bundan dolayı ulaşımda zorlandığını belirterek, yola asfalt dökülmesini isteyen Adem Tevek isimli vatandaşın bu talebi yerine getiriliyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLDÜĞÜNDE BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR”

Bunun üzerine mahallenin yolunu inceleyerek, Tevek ailesini evinde ziyaret eden Başkan Turgut, burada 11 yaşında ki engelli Ömer Tevek ile tanıştı. Ömer Tevek’in yaz mevsiminde toz, kış mevsiminde ise çamur olan ve ulaşımda büyük sıkıntı çektiği yolunun hemen yapılması talimatını verdi.

Engelli bireylerin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak için her zaman öncelikli olduklarını ifade eden Turgut, “Mahalle mahalle yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde yaşlılarımızın ve engelli kardeşlerimizin bu taleplerine önem veriyor, tespitlerini yapıyor ve yardımcı oluyoruz. Onlarla bir arada olmak, onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve böyle bir ortam hazırlamak bizler için büyük bir memnuniyet verici. Çünkü engelli kardeşlerimizin yüzü güldüğünde bizimde yüzümüz gülüyor. Bu amaçla engelli bireylerimizin ve bu vatandaşlarımıza gözü gibi bakan ailelerimizin her zaman yanlarındayız. Onların taleplerine ve sıkıntılarına gücümüz yettiğince destek olmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ ALLAH ONDAN RAZI OLSUN”

Başkan Turgut’a teşekkür eden baba Adem Tevek ise, “Başkanımız bizim yüzümüzü güldürdü. Allah ondan razı olsun. Hizmetlerinde başarılar nasip etsin. 11 yaşında ki oğlumuz Ömer Tevek’e gözümüz gibi bakıyoruz. Fakat mahallemizin yolunun kış aylarında çamur olması ulaşımda bizleri zor durumda bırakıyordu. Yolumuz çok bozuk, dar ve yıpranmıştı.

Sağ olsun başkanımız hem bizim hem de oğlumuzun yüzünü güldürdü. Öğretmeni de servis araçları da rahatça ulaşım sağlayabilecek. Belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36