Başkan Turgut, “Uzak yakın fark etmez bizim işimiz hizmet götürmek”

Başkan Turgut, “Uzak yakın fark etmez bizim işimiz hizmet götürmek”

Başkan Turgut, “Uzak yakın fark etmez bizim işimiz hizmet götürmek”


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelerdeki incelemelerini sürdürüyor. Turgut, yapılan hizmetlerin denetlenmesi ve eksikliklerin tamamlanması için ekibiyle birlikte Sarıaydın Mahallesini ziyaret etti.

Sağlık sorunlarından dolayı geçirdiği ameliyat sonrası Sarıaydın Mahalle Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz’ü evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, daha sonra beraberindeki hizmet ekibiyle vatandaşların taleplerini dinledi.

“MAHALLELERİMİZDE EKSİKLİKLERİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ”

Mahallenin yolları, sokakları, cami ve merkezinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla eksikliklerin çözümü konusunda görüşmeler yapan Turgut, ekibine eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi.

Cami, okul ve sağlık merkezlerine ayrı bir önem verdiklerini belirterek, buraların daha modern koşullarda hizmet vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Turgut, “Sarıaydın Mahallemiz bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Bugüne kadar söz verdiğimiz her şeyi bir bir yerine getirdik. Bundan sonrada halkımızın yanında olup, onların talep ve sıkıntılarını yerinde çözeceğimizi belirtmek istiyorum.

İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve İlçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğumuzda olan hizmetleri tek tek yerine getiriyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyor, onların istek ve sıkıntılarını da zaman zaman dinliyoruz. Sarıaydın Mahallemiz ilçemizin büyük ve geniş bir alana yayılmış mahallelerinden birisi konumunda. Geçen yıl cami, okul, sağlık ocağı ve merkez bölgelerde çalışmalar yaptık. Bu yılda mahallemizin aciliyet söz konusu olan yollarını, parke döşemesini, camimizin çevre düzenlemesi gibi eksiklikleri çözüme kavuşturacağız. İmkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNDÜZ, ‘MAHALLEMİZE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Sarıaydın Mahalle Muhtarı Abdulmuttalıp Gündüz ise, ‘Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisini ve hizmetlerini yakinen takip ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Belediyenin imkânları dâhilinde çalışmalarımıza hep destek oldu, isteklerimizi bir bir yerine getirdi. Kendisine mahalle halkım ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36