Başkan Turgut, Ziraat Odasını ziyaret etti

Başkan Turgut, Ziraat Odasını ziyaret etti

Başkan Turgut, Ziraat Odasını ziyaret etti

 Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve yönetimini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Silifke Belediyesi olarak her zaman çiftçilerin ve üreticilerin yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Çiftçilerimizin talepleri ve sıkıntıları olduğunda her zaman sizlerin yanındayız.Oda olarak başarılı çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Şahsınızda sizin ve yönetiminizin gayretli çalışmaları çiftçilerimize önder olacak niteliktedir. Bizde Belediye olarak odanızla bir uyum içerisinde çalışarak, ilçemizi, mahallelerimizi ve çiftçilerimizi kalkındırmak ve yaşatmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin talepleri ve sıkıntıları olduğunda imkanlar ölçüsünde her türlü yardımı ve kolaylığı sağlıyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta sizlerin yanındayız. Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir, efendisi kalmak mecburiyetindedir. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

‘ZİYARETLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Yardımcısı Ömer Savar’ın, odayı ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, ‘Amacımız Silifke’de tarımın ve çiftçinin zenginleşmesi, kalkınması ve bu alanda yapılan yeniliklere açık olmaktır. Silifke Ziraat Odası olarak belediyemizin bizlere destek olması, istişare ortamında çalışmaya uygun bir yapıya kavuşması bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Ben ve yönetimim bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de tarafsız, doğru ve ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tek gayemiz var oda, İlçemizin tarım alanında gelişmesini ve kalkınmasını sağlamaktır’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36