Başkan Turgut’tan esnaf ziyareti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sabahın erken saatlerinde iş yerlerini açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyip, talepleri ve sıkıntıları yerinde dinledi.

Başkan Turgut’tan esnaf ziyareti

Her gün farklı mahalle ve sokaklarda esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbetlere önem veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kentimizde ortak aklı tam manasıyla hayata geçirdik. Bu yönetim şekli ile sorunları bir bir çözüyoruz. Her şeyi ben bilirim ben yaparımla olmaz. Kentimizi hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

‘GENÇ YAŞLI HERKESİN DÜŞÜNCESİNE ÖNEM VERİYORUZ’

 

Eski Devlet Hastanesi civarında ki esnafları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Turgut, “Esnaflarımıza mümkün olduğunca sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, hem belediye çalışmalarımızı anlatıyor, hem de varsa sorunları dinleyerek bize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz.

Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmamız yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerimizde kentimizin gelişimini olumlu etkiliyor. Silifke Belediyesi olarak kendi sorumluluğumuzda olan bütün sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz.

Kentimizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu nedenle daha görevimizin üçüncü yılı bile dolmadan ilçemize büyük katkı değer sağlayan projeler gerçekleştirdik. Hala ekiplerimiz fedakârca çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte projelerimizin oluşmasında en büyük etkenlerden birisi de vatandaşlarımız oldu. Onlarla sürekli iç içe olmamız ve onların beklentilerine eğilmemiz, bu projelerimizin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapmış olduk. Bu nedenle yeni projelerimiz de ortaya çıktı. Silifke’de genç yaşlı herkesin fikir ve önerisine değer veriyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36