Başkan Turgut’tan muhtarlara ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Türkiye Muhtarlar Derneği Silifke Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Remzi Kır ve muhtarlarla görüştü.

Başkan Turgut’tan muhtarlara ziyaret

Turgut, ‘Muhtarlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz’ dedi.

Muhtarları belediye’nin mahalledeki temsilcisi olarak gördüklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Düzenlemiş olduğumuz halk günlerinin yanı sıra, her ayın son Cuma günlerini de Muhtarlar Günü olarak gerçekleştiriyorum.

Vatandaşlarımız sıkıntılarını ilk olarak muhtarlara iletiyorlar. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın bu sıkıntı ve sorunlarının bizlere ulaşmasında bir köprü görevi görüyor. Bu vesileyle her fırsatta mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Fakat bu yeterince verimli olmuyor. Çünkü 88 mahalle muhtarımızı bir arada görmek ve bir araya getirmek mümkün olmuyor. Bunun için Silifke Belediyesi olarak muhtarlarımıza özel bir gün ayırdım ve tüm gün onlarla fikir alış verişinde bulunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Belediyemizin imkânlarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. İsteklerin çözülmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Halkımızın bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yaşadığımız kenti, sokağı ve mahalleyi daha yaşanılır hale getireceğiz" dedi.

REMZİ KIR, ‘BAŞKANIMIZA ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Remzi Kır ise, "Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Muhtarlar olarak sizden ve hizmetlerinizden memnunuz. Samimi ve dürüst bir başkansınız. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36