Başkan Turgut’tan otogar esnaflarına ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, otogar esnaflarını ziyaret ederek, çay sohbetinde talep ve sıkıntıları dinledi. Turgut, ‘Esnaflarımızın her zaman yanındayız ve hizmetindeyiz’ dedi.

Başkan Turgut’tan otogar esnaflarına ziyaret

Her gün farklı mahalle ve sokaklarda esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbetlerini sürdüren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘İnsan odaklı hizmetlerimizi sürdürmeye devam ederken, yapılan çalışmalarımızda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemlidir. Yapılan her hizmet vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Halkımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz çalışmalarla, Silifke’yi en iyi hizmetlere kavuşturmak istiyoruz. Kent sakinlerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecektir."

‘HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİYOR’

‘Esnaflarımıza sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, hem belediye çalışmalarımızı anlatıyor, hem de varsa sorunları dinleyerek bize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz’ diye açıklamasını sürdüren Başkan Turgut, ‘Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmamız yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerimizde kentimizin gelişimini olumlu etkiliyor. Silifke Belediyesi olarak kendi sorumluluğumuzda olan bütün sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz.

Kentimizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu nedenle daha görevimizin üçüncü yılı bile dolmadan ilçemize büyük katkı değer sağlayan projeler gerçekleştirdik. Hala ekiplerimiz fedakârca çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte projelerimizin oluşmasında en büyük etkenlerden birisi de vatandaşlarımız oldu. Onlarla sürekli iç içe olmamız ve onların beklentilerine eğilmemiz, bu projelerimizin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapmış olduk. Bu nedenle yeni projelerimiz de ortaya çıktı. Silifke’de genç yaşlı herkesin fikir ve önerisine değer veriyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79