Başkan Yılmaz ,’’Vatandaşların derdine DEVA olacağız.’’

Başkan Yılmaz ,’’Vatandaşların derdine DEVA olacağız.’’

Başkan Yılmaz ,’’Vatandaşların  derdine  DEVA olacağız.’’
 Demokrasi  ve Atılım Partisi (DEVA) Silifke İlçe Başkanı  Avukat Metin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Silifke Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Başkan Metin Yılmaz ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ziyarete,  DEVA Partisi İl yönetiminden Sedat Topuoğlu ve Songül Abdan da katıldı.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur  ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, Silifke gündemini değerlendirerek, Silifke ve mahallelerin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlar Derneği’nin çalışmalarını aktaran Temur, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini anlattı. Siyasete yeni bir soluk için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Yılmaz  ise, ‘’ Silifkeli vatandaşların derdine  DEVA  olacağız. Silifke’nin sorunlarını  yönetimimle birlikte yakından takip ediyoruz  ve çözüme ulaştırmak  için de gereken özveriyi  göstereceğiz.  Bizleri  kısa zamanda benimseyen Silifkeli vatandaşlarımıza  da teşekkür ederiz. Misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim ‘’ dedi.

Dernek Başkanı  Temur  da,  Başkan Yılmaz ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek  çalışmalarında başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36