Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberindeki Başkan Danışmanı Eyüp Arslan, Tenis Kulübünün faaliyet gösterdiği Bayram Ali Öngel Spor Tesisleri çevresinde ve kent merkezindeki parklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Silifke Belediyesi, park ve bahçelerde yoğunlaştırdığı mevsimlik çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan bölgelerde de bakım ile yeşillendirme çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını inceleyen Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşların yaşam alanı olan parklarda yürüttüğü bakım ve onarım ile yeşillendirme çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor. Ekiplerimiz, mevsimsel çalışmalar kapsamında çim ekme ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parkların peyzajını yeniden oluşturuyor.

Şuan çalışmalarımız belediyemize ait Tenis Kulübü Tesislerinde ve kent merkezimizdeki parklarımız da devam ediyor. Silifke Belediyesi olarak bir yandan yeni park alanları oluştururken bir yandan da mevcut parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Yeşilovacık, Taşucu, Atakent ve kent merkezimizde bulunan parklarımızda ot temizleme ve sulama çalışmalarına başladılar. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer parklarda ve refüjlerde devam edecektir“ dedi. Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki diğer park ve bahçelerde de, ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36