Başkanvekili Altunok, Halkın İçinde Halkla İç İçe

Başkanvekili Altunok, Halkın İçinde Halkla İç İçe

Başkanvekili Altunok, Halkın İçinde Halkla İç İçe

Yerel yönetim anlayışını vatandaşla kurduğu samimiyet üzerine oluşturan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Garaj Amiri Ali Aktan ile birlikte Çaltıbozkır Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, gittiği her mahallede sevgiyle karşılanıyor. Altunok, ‘Bizlerin halkımızla iç içe olması en büyük zenginliğimizdir. Yolumuz nereden geçerse geçsin, tüm hemşehrilerimizle sevgiyle ve saygıyla kucaklaşmaya devam ediyoruz" vurgusunu yaptı.

Çaltıbozkır kahve ziyaretinde Mahalle Muhtarı Ahmet Sarı ve vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanvekili Altunok, ‘Silifke Belediyesi olarak vatandaşlarımız için daha yaşanılabilir bir kent için var gücümüzle çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Bütün çabamız tüm mahallelerimizdeki eksikleri tespit edip her mahallemize eşit hizmeti sunabilmek. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde, kimi zaman evlerine misafir olduğum kimi zaman kahvelerde bir araya geldiğim hemşehrilerimizin talep ve sıkıntılarını dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyor, dertlerine, sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak oluyoruz.

Bir taraftan ziyaretlerimizde projelerimizi ve hizmetlerimizi değerli halkımıza anlatırken, diğer taraftan yeni projelerimiz konusunda her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz. Her birinin görüşü bizim için çok değerli. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Gücümüzün ve çalışma azmimizin en büyük nedeni hemşehrilerimizle daima bir arada olmak. Harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır, işte bu yüzden gönül bağımızın olduğu tüm hemşehrilerimiz ile biriz, beraberiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36