Başkanvekili Altunok, Yusuf Demir Parkını İnceledi

Başkanvekili Altunok, Yusuf Demir Parkını İnceledi

Başkanvekili Altunok, Yusuf Demir Parkını İnceledi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Garaj Amiri Ali Aktan, Şehit Jandarma Astsubay Yusuf Demir Parkında incelemelerde bulunarak, parkın bakımının yapılması ve eksikliklerinin tamamlanması için ilgili birimlere talimat verdi.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak mevcut parklarda temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yürüttüklerini bildirdi. Yaz mevsiminde vatandaşların parklara ve yeşil alanlara büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkanvekili Altunok, “Belediye ekiplerimiz parklarda düzenleme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımız günün ilk saatlerinde spor yapmak için parklarımızı kullanıyor ve parklardaki hareket gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Parklarımızdan faydalanan hemşerilerimizin daha rahat bir ortamda dinlenmelerini, eğlenmelerini ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla ilgili birimlerimize talimatlar vererek, parklarımızı baştan aşağı düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın parklarımıza sahip çıkmalarını ve korumalarını istiyoruz.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36