Belediye Başkanı’ndan İyi Parti’ye ziyaret

Belediye Başkanı’ndan İyi Parti’ye ziyaret

Belediye Başkanı’ndan İyi Parti’ye ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti yönetimine iade-i ziyarette bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

İyi Parti İlçe Başkanı Av. Murat Metin ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve beraberinde ki başkan yardımcıları Ömer Savar, Esen Tuba Tol ve Cengiz Gümüş, ilçe siyasetinde yerini alan Murat Metin ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundular.

‘İYİ PARTİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Başkan Mustafa Turgut, “İlçemizde teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti, kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Kısa bir süre önce bizleri ziyaret eden İyi Parti yönetimine iade-i ziyarette bulunarak, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimiz esnasında, ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulunarak, neler yapabileceğimiz konusunda sohbetler yaptık. Bu anlamda genç, çalışkan ve başarılı kişiliği ile tanıdığımız İyi Parti İlçe Başkanımız Av. Murat Metin beye ve beraberinde ki yönetim kurulu üyelerine siyasi hayatlarında başarılar diliyor, tebrikler ediyoruz’ dedi.

 İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MURAT METİN, ‘TÜRKİYE DAHA İYİ OLACAK’

Genel Merkezin bu göreve kendilerine tevdi ettiklerini daha sonra kongre çalışmalarını başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden İyi Parti İlçe Başkanı Murat Metin, “Bu görevimizi hak ettiği şekilde yerine getireceğiz. En iyi şekilde götüreceğimize de inanıyorum. İyi bir kadromuz var. Hepsi pırıl pırıl çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip. Biz iyi yapmaya değil, daha iyi yapmaya talibiz. Başkanımızın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber iyi günlere, iyi bir geleceğe gideceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79