Belediye, çiftçinin yüzünü güldürüyor

İlçenin daha yaşanabilir ve ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle 8 mahallede çalışmalarını hızla sürdüren Silifke Belediyesi, arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Belediye, çiftçinin yüzünü güldürüyor

Kurtuluş ve Sökün Mahallelerinde arazi yollarını birbirine bağlayan ve çilek üreticileri için hayati önem taşıyan 30 kilometrelik arazi yollarının stabilize bakım çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri bir taraftan arazi yollarının bakımını yaparken diğer taraftan da mahalle içi yolların asfaltlama çalışmasını gerçekleştiriyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yandan şehir içi ulaşımdaki normal yol çalışmaları sürerken diğer taraftan da köylerdeki arazi yollarının düzenlendiğini anlatarak, “Köylerimizdeki tarla yolları da artık Silifke Belediyesi tarafından tekrar düzenleniyor ve bakımları yapılıyor. Özellikle köylerde çiftçilerin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında da özenle çalışıyoruz. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzeristabilize malzemelerle de kaplama yapılarak, uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Böylece tüm çiftçilerin tarlalarına ulaşımı da rahatlıyor. Yollar, iş makineleri ve traktörlerin yanı sıra diğer normal araçlar için de kullanılabilir hale geliyor” diye konuştu.

ARAZİ YOLLARINA BAKIM ÇİFTÇİLERİ SEVİNDİRDİ

Belediyenin arazi yollarını iyileştirmesinin çiftçileri sevindirdiğini belirterek Başkan Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Muhtar Ali Okur, “Arazi yollarımız çok bozulmuştu. Belediyemiz tesviye ettiği yollara malzeme dökerek bakımını gerçekleştirdi. Mahalle merkezimizde yer alan asfalt yolarlıda yeniden bakımdan geçiriyor. Böylelikle traktörle girilemeyen yollara otomobille gidilebilir oldu. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı mahallem ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çiftçilerimiz çilek ve domates hasadında rahat edecekler” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36