Belediye yaz sezonuna hazır

Belediye yaz sezonuna hazır

Belediye yaz sezonuna hazır

 

 

Erdemli Belediyesi, kış aylarında yaşanan hava muhalefeti sonucu tahrip olan sahil bandında düzenleme yaparak yaz ayına hazırlandı.

Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sonucu tahrip olan Erdemli sahil bandı, Belediye’nin yürüttüğü çalışmalar ile yaz aylarına hazır. Sahil bandında bulunan yeşil alanların arttırılmasını ve bakımını gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, yoğun yağışlarda zarar gören noktalarda da tadilat çalışmalarını tamamladı. Daha önce felaketin yaşandığı noktaları ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, denizin ve doğanın korunması adına kurulan atık su arıtma tesisi, Mavi Bayraklı plajların arttırılması, turistleri ilçeye çekecek alternatif projeler üretmesi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yürütülen çalışmalar konusunda açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bugüne kadar Erdemli’nin görev sahamıza giren sorunlarını, %95 oranında çözdük. Artık amacımız kentimizi daha iyiye taşımak. Hizmet standardımız yükseldikçe bu kente gelmek isteyenlerin sayısı ve kalkınma hızımız artacak. Bu standartları yükseltmek adına elimizden geldiği kadar her sokağa, her caddeyedüzenlemeler yaptık. Birkaç ay önce ilçemizde yaşanan yoğun yağışlar ve fırtına ile sahilde düzenleme yaptığımız noktalardan bazıları zarar gördü. Yağışların azalması ile bu noktalarda hemen çalışmalara başlayarak yaz ayları için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. İnşallah bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya kalmayız”ifadelerinin altını çizdi.

Geçmiş aylarda yaşanan sel ve fırtına felaketi sonucu tahrip olan yol ve duvarların yenilenmesini sağlayan Belediye, gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi ile de vatandaştan tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79