Belediyeden Okullara Kesintisiz Hizmet

Belediyeden Okullara Kesintisiz Hizmet

Belediyeden Okullara Kesintisiz Hizmet

Erdemli Belediyesi eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerinde hız kesmiyor. Hizmet maratonunda okullarda boya badana işlerinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışmalarıyla devam ediyor. Okullara yönelik süren hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu eğitim hizmetine sınırsız destek verdiklerinin altını çizerek, “belediyemize hizmet için müracaat eden hiçbir okulu geri çevirmiyoruz ve her türlü taleplerine cevap veriyoruz” vurgusu yaptı.

2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Kargıpınarı beldesinde ve ihtiyacı olan tüm okullarda hizmetler aralıksız sürüyor. Asfalt-yoldan parkeye, boya badana işlerinden çevre düzenleme ve park hizmetine kadar okulların her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, bu alanda da ilklere imza atmaya devam ediyor.

OKULLARA HİZMETTE SINIR YOK

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Kargıpınarı Anaokulu’na boya-badana hizmeti verildiği belirtilirken, çevre düzenlemesinin de yapıldığı bilgisine yer verildi. Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Tollu, Eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirterek, boya badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerinin altını çizerek, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Tollu, “Ekiplerimiz yeni eğitim yılı başlamadan taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta Kargıpınarı Anaokulu’nda boya-badana tadilat işlerini gerçekleştiriyor. Bu okulumuzda çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam etmektedir. Öte yandan birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

MÜDÜR GÖKSUAKAR’DAN BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun eğitime yönelik yaptığı hizmetlerin önemine değinen Kargıpınarı Anaokulu Müdürü Sedat Göksuakar, Erdemli Belediyesi’nin okullarına yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Erdemli Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerinden dolayı da teşekkür etti ve başarılarının devamının diledi. Göksuakar, Belediyenin eğitime verdiği katkıyı anlatarak, ‘’Okulumuzun boyanması ve çevre düzenlemesi için talepte bulunduk. Bizleri kırmadı ve talebimize anında yanıt vererek gerekli birimleri okulumuza seferber etti. Okulumuz  boyanıyor ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Başkanımıza sonsuz teşekkürler’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36