Belediyesi Araç Filosuna Yerli Üretim Araçlar

Erdemli Belediyesi, 220 araçlık hizmet filosuna yenilerini ekliyor, gücüne güç katıyor.

Belediyesi Araç Filosuna Yerli Üretim Araçlar

Erdemli Belediyesi, 220 araçlık hizmet filosuna yenilerini ekliyor, gücüne güç katıyor

Erdemli’de sıfır noktasından iki bin beş yüz rakımına kadar aynı anda, beş farklı noktaya hizmet götüren Erdemli Belediyesi, araç filosuna yenilerini ekledi. Yeni alınan kamyonlardan 5 tanesi daha Erdemli Belediyesi’ne teslim edildi.

Yerli Ve Milli Araçlar

Erdemli Belediyesi’nin birçok alanda çalışma yapabilecek donanımda olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  gelişen milli teknolojiden yararlandıklarını vurguladı. Başkan Tollu, “Belediyemizin araç parkını güçlendirmeye devam ediyoruz. Belediyemizin çok güçlü bir araç parkı var idi. Fakat zaman geçtikçe, araçlarımızın hem ömrü azaldı hem de tamir ücretleri artmaya başladı. Dolayısıyla bunları, zamanla imkanlar ölçüsünde yenilemenin gayreti içerisindeyiz. Şu anda yine 5 tane araç aldık. Fakat burada hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir konu var ki özellikle yerli üretim araçlarımızı Belediye bünyesine katmaya devam ediyoruz. Çünkü milli ekonomiye katkı sunmak adına, milli ekonomimizin güçlenmesi adına, yerel üreticilerimizin yerel girişimcilerimizin de dünya ile rekabet edebilmesi adına, yerli ve milli araçlarımızı almaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36