Bilal Özkan, Diyarbakır-Sur İlçe Belediye Başkanı olarak atandı

Bilal Özkan, Diyarbakır-Sur İlçe Belediye Başkanı olarak atandı

Bilal Özkan, Diyarbakır-Sur İlçe Belediye Başkanı olarak atandı

  

 

İçişleri Bakanlığı, PKK-KCK ve “FETÖ”ye yardım ve destek verdiği gerekçesiyle,  görevden alınan 28 belediye başkanının yerine kayyum atandığını duyurdu.

 

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından ilan edilen olağanüstü hal (OHAL) uygulamasının 674 sayılı kanun hükmünde kararnamesi (KHK) ile 28 belediyeye kayyum atandı.

 İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 2’si il, 24’ü ilçe ve 2’si belde 28 belediyeye kayyum atandığı açıklandı. Kayyum atanan belediyelerin 4’ü ‘FETÖ’, 24’ü ise PKK ile ilişkilendirildi.

Bu kapsamda Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan Vali Yardımcılığı görevine getirilip ardından Diyarbakır-Sur İlçe Belediyesine atandı.

Başarılı devlet adamlığıyla ve çalışmalarıyla dikkat çeken Vali Yardımcısı Diyarbakır Sur Belediye Baskanı Bilal Özkan’ın 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Silifke Belediye adayı olmuştu.

Deneyimi, bilgi ve beceresi ile verilen görevi de en iyi şekilde yürütmesi beklenen Özkan’ın Sur ilçesindeki belediye başkanlığı görevine başladığı bildirildi.

 

Kurban Bayramını sorumluluğunu aldığı yeni görev yerinde geçiren Vali Yardımcısı Bilal Özkan, sosyal medya üzerinden verdiği mesajında şunları kaydetti: “Dalgalandığın yerde ne korku ne keder, gölgende bana da, bana da yer ver. Sur'dan hayırlı bayramlar...

Diyarbakır Sur Belediye Başkanlığı görevini şahsıma tevdi ederek bizi onurlandıran başta sayın Cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız, sayın içişleri bakanımız, sayın müsteşarımız, sayın Adana ve sayın Diyarbakır valilerimiz olmak üzere tüm devlet büyüklerime şükranlarımı arz eder; telefonla arayarak, mesaj atarak tebriklerini ileten bütün dostlarıma, Mersinli ve Silifkeli hemşerilerime teşekkür ederim. İnşallah bu güvene layık olacağız . söz konusu vatansa geri kalan her şey teferruat olmaya devam edecektir. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Selam ve saygılarımla” .

 

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36