Büyükşehir Zabıtası’ndan Yılbaşı Denetimi

Büyükşehir Zabıtası’ndan Yılbaşı Denetimi

Büyükşehir Zabıtası’ndan Yılbaşı Denetimi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yaklaşan yılbaşı dolayısıyla, yoğunluk yaşanması beklenen işyerleri, umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.

 

Mersin halkının temiz, sağlıklı ve güvenli gıda tüketmesi için çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan yılbaşı dolayısıyla da denetimlerine hız verdi.

Mersinli vatandaşların yılbaşını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri amacıyla Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri tarafından il merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren halka açık, dinlenme ve eğlence mekânları, kasaplar, kanatlı hayvan eti ve kuruyemiş satışı yapan işyerlerinde denetimler sıklaştırıldı. Ürünlerin son kullanma tarihi, hijyen kurallarına uygun olup olmadıkları ve sağlıklı ürün satış yapıp yapmadıkları denetlendi.

Denetimler sonucunda kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli yasal işlem yapıldı.

 

Ayrıca vatandaşlar tarafından yılbaşı ve 1 Ocak tatilinde şikâyetleri ile ilgili olarak ‘444 2 153’ numaralı Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ni aramaları halinde, zabıta ekiplerinin şikâyetleri hızla değerlendireceği belirtildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da halkın huzuru ve esenliği için zabıta denetimlerinin yılbaşında da aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, 2018 yılının sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36