Büyükşehirden çiftçilere anlamlı destek

Büyükşehirden çiftçilere anlamlı destek

Büyükşehirden çiftçilere anlamlı destek

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki çiftçilerin tarımsal alanlarda ihtiyaç duyduğu ve iş zorluğunu kolaylaştırmaya yarayan makinelerle üreticiye destek oluyor.

 Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündüzler ve Senir mahallesine gönderilen badem eleme kırma makinesi ve çam fıstığı kavlatma makinesi MHP Silifke ilçe heyeti tarafından vatandaşlara teslim edildi.

 Vatandaşların sevgisiyle karşılanan MHP heyetinde Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay, MHP Mersin Büyük Şehir Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Şube Müdürü Atilla Erden ve Silifke İlçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

 Önce Gündüzler mahallesine ardından Nuru mahallesine giden heyet vatandaşlarla beraber büyükşehir belediyesinin gönderdiği makineleri muhtarlara teslim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Burhanettin Kocamaz liderliğinde her alanda hizmet götürmeye devam ettiğini belirten MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay, “Belediyemiz tarımı geliştirme ve kırsaldaki vatandaşları kalkındırma kapsamında yaptığı çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilerimizin işgücüne destek olmaya çalışıyoruz. Burada asıl amaç geçim kaynakları sadece tarımcılık olan kırsal alanlardaki vatandaşlarımıza hem kolaylık hem de ekonomik anlamda güç katmaktır. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz il genelindeki tüm mahallerimize hizmet götürme noktasında duyarlı ve sevdalıdır.

Şuanda il genelinde ve Silifke’mizde mahalle sorunları %80 oranında çözülmüştür. Kırsaldaki mahallelerimizi de kentleştirmek, yaşanılabilir hale getirmek için çalışmalarımız sürmektedir” dedi.

 Nuru Mahalle Muhtarı Mustafa Taş ve Gündüzler Mahalle Muhtarı Durasan Gökçe ise Mersin Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından ve desteklerinden oldukça memnun olduklarını dile getirerek kendilerine gönderilen makineler için teşekkür ettiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36