Çeşmeli’den Başkan Tollu’ya teşekkür

Çeşmeli genelinde hizmetlerine ara vermeden devam eden ve büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen beldenin eksiklerini tamamlayan Erdemli Belediyesi, bu bölgede gerçekleştirdiği hizmetlerle göz doldurmaya ve takdir toplamaya devam ediyor.

Çeşmeli’den Başkan Tollu’ya teşekkür

Erdemli Belediyesi’nin ve beldelerinin bu güne kadar böyle bir hizmet görmediğini dile getiren Çeşmeliler, ‘’Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ne söz verdiyse fazlasıyla yerine getiriyor. Büyükşehir yasası sonrası belediyecilik tecrübesine güvendiğimiz başkanımız bizim güvenimizi boşa çıkarmadı. Hizmet Mükerrem Başkan’dan, destek ve oy da bizden’’ şeklinde konuştular.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘Asfaltsız yol bırakmayacağız’ ve ‘Herkese eşit hizmet’ sloganıyla başladığı hizmet hamlesine yoğun mesai harcayarak devam ediyor. Çeşmeli Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Mahallelerimizde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma genişletme ve asfalta hazırlama çalışmaları yapıyoruz. Belediye ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu. Havaların ısınmasıyla birlikte yol açma- genişletme, sıkıştırma, sıcak asfalta hazırlama ve sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz Çeşmeli’de imara uygun bölgelerde yol açma işlerini devam ettirirken bir yandan da asfaltlama hazırlığını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz; hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar hızlı bir şekilde açılmaya ve asfaltlanmaya devam ediliyor ve kısa zaman sonra tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

HİZMET BAŞKAN MÜKERREM TOLLU’DAN DESTEK BİZDEN

Erdemli Belediyesi’nin ve beldelerinin bu güne kadar böyle bir hizmet görmediğini dile getiren Çeşmeliler, “Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ne söz verdiyse fazlasıyla yerine getiriyor. Belediyecilik tecrübesine güvendiğimiz başkanımız bizim güvenimizi boşa çıkarmadı. Kent merkezinde ve tüm mahallelerde yaptığı hizmetler ortada. Çeşmeli’de gerçekleşen hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Beldelere yapılan yatırımlar tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Büyükşehir yasası sonrası asla kuşku duymadık. Başkanımız güvenimizi boşa çıkarmadı. Hizmet Mükerrem Başkan’dan, destek ve oy da bizden. Yapılan yollarımız da mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79