CHP, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

CHP, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

CHP, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

 

CHP Silifke Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte Göksu Otel’de kutladı. Çocuklar bir taraftan resim boyama yaparken, diğer taraftan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Gençlik Kolları tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı. Göksu Otel’de bir araya gelen yüzlerce çocuk, resim boyama, palyoça gösterileri, şarkılar söyleme, şiirler okuma gibi birçok etkinlikle unutulmaz bir gün yaşadılar. Çocuklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilerde, bu anlamlı günde çocuklarıyla birlikte çocuk oldular.

ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklara armağan edilen tek bayram olduğuna dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Uğur Korkmaz, “Gelecek için, gelecek kuşaklar için düşünen, çalışan atalarımız bugünü bu nedenle armağan etmiş. Bizlere de sahip çıkmak kalıyor. Egemenliğin kayıtsız, şartsız millette olduğunu sonsuza kadar haykıracağız. 23 Nisan aynı zamanda milletimizin, egemenliğe sahip oldukça özgür ve bağımsız yaşayacağının müjdecisi, birlik ve bütünlüğümüzün teminatı, çocuklarımızın geleceğinin de sigortasıdır. 23 Nisan, bağımsızlık ve özgürlük ülküsünün önünde hiçbir gücün direnemeyeceğinin kanıtıdır. Bu nedenle hangi güç hangi engel olursa olsun bu günü çocuklarımızla ve halkımızla en iyi şekilde kutlayacağız” diye konuştu.

“GÖREVİMİZ CUMHURİYETE, DEMOKRASİYE VE MİLLİ EGEMENLİĞE SAHİP ÇIKMAK”

Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkıp bağımsızlık ve özgürlük fikrini, işgalcilerin zulmü altında ezilen, katledilen Türk halkına aşılayarak, önünde durulamayacak bir gücü arkasına aldığını kaydeden CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi ise, bu eşsiz gücün, bağımsızlık ve özgürlük ateşiyle yanıp tutuşan Türk milleti olduğunu söyledi. Servi, “23 Nisan, aynı zamanda bağımsızlığın, demokrasinin ve özgürlüğün simgesidir. Bugün bir kez daha görevimiz Cumhuriyet’e, demokrasiye ve milli egemenliğe sahip çıkmaktır. Çocuklarımızın ve Türk Milletinin bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36