Çocuklar tiyatroyu Erdemli Belediyesi ile sevdi

Çocuklar tiyatroyu Erdemli Belediyesi ile sevdi

Çocuklar tiyatroyu Erdemli Belediyesi ile sevdi

‘KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ’ OYUNU ERDEMLİ’Lİ ÇOCUKLAR İÇİN PERDE DEDİ

 Erdemli Belediyesi ve ETİ Sanat Tiyatrosu işbirliğinde düzenlenen Ulusal ‘Kırmızı Başlıklı Kız’’ isimli oyun Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde 29-30 Mart tarihlerinde günde iki seans olmak üzere, toplamda dört seans halinde çocuklarla buluştu.

 Erdemli Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetlerine ara vermezken, Erdemli’de ve özellikle köylerde yaşayan çocukları da tiyatro ile tanıştırmaya ve birbirinden muhteşem oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. ETİ Sanat Tiyatrosu işbirliğinde düzenlenen Ulusal ‘’Kırmızı Başlıklı Kız’’ isimli tiyatro oyunu çocuklar için Erdemli Kültür Merkezi’nde ‘perde’ dedi.  Dört seans halinde gösterime sunulan oyuna çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

 SANATIN BAŞKENTİ ERDEMLİ…

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gösteri sonrası yaptığı açıklamasında; ulusal bir tiyatro olan ETİ Sanat Tiyatrosunu Erdemli’de çocuklarla buluşturmanın önemli olduğunu söyledi. Özellikle köy okullarını davet ettiklerini kaydeden Başkan Tollu, bugüne kadar sanat ile tanışmamış çocukları bu etkinlik sayesinde sanatla buluşturduklarını ifade etti. Erdemli’nin sanat başkenti olması yönünde son derece önemli mesafeler kat ettiğine vurgu yapan Tollu, bu anlamda Erdemli Belediyesi olarak çok önemli sanatsal ve kültürel etkinliklere imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36