Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hatıra ormanı oluşturdu

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hatıra ormanı oluşturdu

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hatıra ormanı oluşturdu

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hatıra ormanı oluşturdu

 

 MERSİN'in Silifke İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yangın nedeniyle zarr gören alana ağaç dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

 

200 fidanın toprakla buluştuğu etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Orman işletme Müdürü Hasan Kaya, Ağır Ceza Başkanı Fatih Kutluboğa, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Ünüvar, Denetimli Serbestlik Müdürü Sezgin Pelit ve denetimli serbestlik hükümlüleri katıldı.

 

Etkinlikte konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Köklü, "Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde kamu yararına çalışma cezasını infaz etmekte olan hükümlülerle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. Denetimli Serbestlik marifetiyle topluma kazandırılması ve sorumluluk duygularının arttırılması kapsamında böyle bir etkinlik oluşturuldu. Bu sorumluluk anlayışı içerisinde bu işleri icra ediyoruz.

 

 Bu kapsamda denetimli serbestlikteki hükümlü arkadaşlarımızla beraber iki yüz fidanı canımızı toprakla buluşturacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

 

 Yapılan konuşmaların ardından 200 fidan toprakla buluştu. Fidanların can suyunu Başsavcı Köklü ve katılımcılar birlikte verdi. Hatıra ormanı fidan dikimi sonrası Cumhuriyet Başsavcısı Köklü ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36