Derya, “Regaib kandili birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin”

Derya, “Regaib kandili birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin”

Derya, “Regaib kandili birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin”
   Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya, Regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletçe idrak edeceğimiz Regaib kandili birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya yayınladığı mesajında, “Bir anne olarak gerek Türk ve gerekse de İslam alemini yasa boğan, anneleri gözü yaşlı bırakan olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. İnsan hayatının kutsal olduğu, bir insanı öldürenin binlerce insanı öldürmüş sayılacağını yüce yaradanımız bizlere bildiriyor. Son günlerde Gara’da meydana gelen üzücü olay tüm milletimizi olduğu gibi bizleri de derin yaralamıştır. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için şehit düşen kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu doğrultuda idrak edeceğimiz Regaib Kandilinin birliğimize, beraberliğimize katkı sunmasını, Müslümanların yaşadığı hüzün verici olayların bir an önce son bulmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36