Engelliler Derneğinden Başkan Turgut’a Teşekkür Ziyareti

Engelliler Derneğinden Başkan Turgut’a Teşekkür Ziyareti

Engelliler Derneğinden Başkan Turgut’a Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve üyelerini makamında kabul etti. Dernek Başkanı Ateş, engellilere yönelik yapılan hizmetlerden ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sami Burkut’a teşekkür etti.

45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde sahne alarak başarılı bir konser sunan Silifke Engelliler Derneği, kent sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Çalışmalarından ve festivale katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Başkan Turgut, Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, kendilerine engelsiz bir Silifke sunmak adına çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini vurguladı.

‘BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Yapılan ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Dernek Başkanı Nurettin Ateş, “Silifke kentimizde gerçekten engellilere yönelik güzel çalışmalar var. Bir taraftan sosyal alanlar, sosyal ve kültürel etkinlikler, hastane ulaşım hizmetleri diğer taraftan engelli bireylere özel parklar ve daha sayabileceğimiz birçok hizmet. Hepsi görülmeye değer ve engelli bireylerin önemsendiğini hissettiren hizmetler.

Üstelik başkanımız bu yıl bizleri 45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinliklerine dâhil ederek, güzel bir akşamda başarılı bir konser vermemize vesile oldu. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürü, gerçekten başkanımız fazlasıyla hak ediyor. Mütevazı kişiliği ve her zaman bizlerin yanında olması derneğimizin bütün üyelerini memnun etmektedir. Sadece kent merkezi değil, kırsal mahallelerde de başkanımızın hizmetlerini takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

 ‘HER ZAMAN DERNEĞİMİZİN VE ENGELLİ BİREYLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Başkan Mustafa Turgut’ta, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Silifke Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, kendilerine engelsiz bir hayat sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Önce, engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına beynimizdeki, zihnimizdeki engelleri ortadan kaldırdık. İnşallah engellilerimizin rahat, huzurlu, sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşayacakları Silifke’yi hep birlikte tesis edeceğiz. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına fiziksel yönden yapmış olduğumuz çalışmalarda; hastane ulaşım araçları, parklar, engelli oyun grupları, sosyal ve kültürel etkinlikler, kurslar gibi daha sayabileceğimiz birçok hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin sosyal hayata katılımını sağlamak için engelli derneklerimizin yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz.”



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36