Erdemli Belediyesi hizmette çığır açıyor

Sarıyer Mahallesinde Sıcak Asfalt Sevinci

Erdemli Belediyesi hizmette çığır açıyor

Erdemli Belediyesi köy kent ayrımı yapmaksızın hizmetlerine devam ediyor. Daha önce köy statüsünde olan Sarıyer Mahallesi sıcak asfaltla tanıştı. Başkan Tollu, hizmet vurgusu yaptı.

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamada Erdemli tarihinin şu ana kadar yapılan en iyi hizmetlerinin devam ettiği kaydedildi. Belediye ekiplerinin her gün en az 30 ayrı hizmet noktasında çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilirken, bu hizmetlerin katlanarak devam edeceği dile getirildi. Ekiplerin çalışma yürüttükleri mahallelerden birisi olan Sarıyer Mahallesinin sıcak asfaltla ilk defa tanıştığı vurgulanırken, vatandaşların da bu hizmetlerden duydukları memnuniyetin altı çizildi.

 

KÖY KENT AYRIMI YAPILMIYOR

Erdemli’nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyerek, her mahallede eşit hizmet vurgusu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, belediyenin arı gibi çalışarak hizmet ettiğini dile getirdi. Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Belediye Başkanı Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizdi. En önemlisi köy ve kent merkezi ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydeden Tollu, bu bağlamda sadece önceliği hizmet noktasında aciliyet gereken mahallere verdiklerini ifade etti. Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediklerini söyleyen Tollu, açıklamasında şunlara yer verdi:

 

BAŞKAN TOLLU’DAN HİZMETLERİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİ SÖZÜ

“İlçemiz Mersin’in en büyük ilçelerinden bir tanesi konumundadır. Bu anlamda hem nüfus hem de yüzölçümü olarak büyük bir büyümeye şahitlik ediyoruz. Bu büyümeyi önceden tahmin edip, tedbirlerimizi almıştık. Şimdi ne hizmet anlamında ne de finansal bakımdan hiçbir zorluk çekmiyoruz. İlçemiz bu sayede nitelikli bir büyüme gerçekleştiriyor. İlçemizin en uzak mahallesinde bile insanlarımızı mutlu etmenin gayreti içindeyiz. Her yere hizmet gidiyor. Birçok mahallemiz ilk defa bu kadar nitelikli hizmete şahit oluyor. En uzak mahallelerimiz bile bizim dönemimizde birçok hizmetle ilk defa tanıştı. Bu mahallelerimizden birisi de daha önce köy statüsünde olan Sarıyer Mahallemizdir. Bu anlamda mahalle halkına aldıkları hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetlerin artarak devam edeceği sözünü veriyorum.”

 

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN

Aldıkları hizmetlerin kendilerini son derece memnun ettiğini kaydeden mahalle sakinleri de, belediyenin köyleri unutmamasının da önemli bir yeri ve önemi olduğunu vurguladılar.  “Başkan Tollu'dan Allah razı olsun. Köyümüze mükemmel bir hizmet yapıyor. Tollu döneminde kapımızın önüne kadar parke, sıcak asfalt yaptı” diyen mahalle sakinleri, hizmetlerin devam edeceğinden emin olduklarını söylediler.

 

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36