Erdemli Belediyesinden Çorba İkramı

Erdemli Belediyesinden Çorba İkramı

Erdemli Belediyesinden Çorba İkramı

 Erdemli Belediyesi her sabah namazında namaz çıkışında cami cemaatine belediyenin mobil ikram aracıyla sıcak çorba ikram etmeye devam ediyor. Erdemli Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası cemaate ve esnaflara çorba ikramında bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  ‘Birlik ve beraberliğimizin daim ve kaim olması için bu tür uygulamaların sayısını arttıracağız’ açıklamasına yer vererek, ‘’Allah, memleketimizin birliğini dirliğini bozdurmasın. Bu güzel memleketimizi şer güçlerin şerlerinden muhafaza buyursun. Esnaf kardeşlerimizin kazançlarını bereketli kılsın” duasında bulundu.

 

Erdemli Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası cemaate ve esnaflara çorba ikramında bulunuldu. Belediye olarak vatandaşın faydasına olan tüm projeleri birer birer hayata geçirdikleri vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çorba hizmetinin de bu projelerden bir tanesi olduğunu dile getirdi. Çorba ikramının artık her sabah namazının ardından değişik camilerde gerçekleştirildiğini belirten Tollu, Sabah Namazı sonrası Merkezi Camii cemaati ve vatandaşlara bizzat elleriyle çorba ikramında bulundu.

 

Düzenlenen çorba ikramı ile sabah namazı sonrasında cemaatin hayır duası alındı. Cami cemaati ise yapılan ikram ve uygulamadan dolay memnuniyetini ifade ederek Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek dua etti. Başkan Tollu, ‘Camilerimizde sabah namazı sonrası sıcak bir çorba eşliğinde cemaat ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz’ diyerek, asıl amaçlarının cemaat arasında kardeşlik ve hoşgörü bağlarını kuvvetlendirmek olduğunu ifade etti.

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Başkan Yardımcılarından Rüştü Çınar, Fen İşleri Müdürü Abdülkadir Altunçiçek’inde katılımıyla birlikte tam kadro Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası görev alarak cami cemaatin hayır duasını aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79