Erdemli'den Ramazan Öncesi Cami Temizliği

Erdemli'den Ramazan Öncesi Cami Temizliği

Erdemli'den Ramazan Öncesi Cami Temizliği

Erdemli Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı öncesinde cami temizliklerine hız vererek ilçe genelindeki tüm camilerde detaylı temizlik yaparak Ramazan ayına hazırlıyor.

Belediyenin sosyal faaliyetlerinden birisi olan Limon Çiçeği projesi kapsamında sürdürdüğü cami temizliği çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Evde bakım, sağlık, temizlik ve sosyal yardım çalışmalarının yanı sıra camilerin temizliğini de gerçekleştiren Limon Çiçeği projesi ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçede bulunan 187 adet caminin temizliğine de hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Kumkuyu merkez camisi ve Fatih camisinde temizlik çalışmaları tamamlanırken vatandaşlar cami temizliğinin belediye hizmetleri arasında önemli bir yeri olduğunu belirterek bu çalışmalardan dolayı Belediyeye ve Başkan Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.

Kumkuyu merkez cami ve Fatih cami imamlarıda camilere yapılan temizlik başta olmak üzere boya ve çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, bu faaliyetlerin örnek ve güzel bir hizmet olduğunu, insanların manevi havayı teneffüs ettikleri ibadethanelerin böylece daha güzel ve huzurlu bir mekan haline geldiğini ifade ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79