Erdemli İlçesinde Kanalizasyon Sorunu Çözüldü

Erdemli İlçesinde Kanalizasyon Sorunu Çözüldü

Erdemli İlçesinde Kanalizasyon Sorunu Çözüldü

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Erdemli  ilçesinin Alata Mahallesinde yıllardır süren kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu.

 

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Erdemli İlçesi Alata Mahallesi Lise  Kavşağı D-400 karayolu kenarında  bulunan 3 binaya  ait kanalizasyon sorunu giderildi. Binaların kanalizasyon hattının olmayışı, binaların kanalizasyonlarının binaların  bodrum katlarında  birikmesi nedeniyle oluşan kötü koku ve çevre kirliliğinden rahatsız olan mahalle sakinlerinin talebi üzerine, MESKİ Erdemli Şubesine bağlı ekiplerimiz tarafından Kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirerek mahallenin kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu. Karayolları Genel Müdürlüğünün yanı sıra, Türk Telekom Aş., Tedaş ve  Emniyet Müdürlüğünden gerekli izinler alınarak ve koordineli bir çalışma yürütülerek kanalizasyon hattı çalışması ile mahallede oturan vatandaşların mağduriyeti giderilmiştir” denildi.

 

Erdemli ilçesine bağlı Alata  Mahallesinin kanalizasyon sorunu için şuana kadar bir çözüm bulunamamıştı.

 

Mahalle sakinleri konuyu MESKİ Yetkililerine ilettiklerini belirterek, “Sağ olsun bizleri kırmadılar ve yılların kanayan yarası olan sorunumuzu çözdüler. Mahalle sakinleri olarak sinek ve kötü kokulardan rahatsızdık, atık sular mahallemizi tehdit ediyordu. Yıllardan beridir süren bir sorundu, bu sorun sürekli gündeme geliyordu ancak bir türlü aşılamıyordu. Bu güne kısmet oldu. Sorunun çözülmesinde emeği geçen başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve MESKİ Yetkililerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36