Erdemli’de kaldırım işgalleri sona erecek

Erdemli Kaldırım İşgaliyle Anılmayacak

Erdemli’de kaldırım işgalleri sona erecek

Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri ilçe merkezinde bulunan ve kaldırımları işgal eden esnaflara tebligatta bulunarak, esnaflarla birebir görüşüp, kaldırım işgaline son verilmesi yönünde çalışmalar yaptı. İlçe merkezinde denetim yapılan yerlerde kaldırım işgalleri sona erdi. Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, denetimlerin sıklaştırıldığını bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarını Erdemli’de yaşam kalitesini arttırmak olarak nitelendirerek uygulamanın genişleyerek devam edeceğini belirtti ve “Artık, Erdemli’miz kaldırım işgalleri ile anılmayacak” dedi.

 

KALDIRIM İŞGALCİLERİNE KARŞI TEDBİRLER ARTTIRILACAK

 

Erdemli Belediyesi kent genelinde zabıtaların sorumluluk alanında yer alan tüm konular hakkında denetimlerin sıklaşacağının duyurusunu yaptı. Erdemli Belediyesi zabıta birimi Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun verdiği talimat ile harekete geçti ve kent genelinde denetimleri artırma kararı aldı. Belediye zabıta ekipleri tarafından vatandaşların kaldırımlarda daha güvenli ve rahat yürüyebilmeleri için kaldırım işgallerinin giderilmesine yönelik çalışma yapıldı. Çalışma kapsamında ilçe genelinde kaldırım işgalcilerine karşı tedbirler arttırıldı. İlçe merkezinde bulunan ve kaldırımları işgal eden esnaflara tebligatta bulunan Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri esnaflarla birebir görüşüp, Erdemli halkının da rahatsızlık duyduğu ve kentte kaldırım işgali yaratan inşaat malzemelerinin kaldırımları aşırı şekilde işgal etmemeleri, malzemelerini işyerinin önündeki sarı çizgi hizasına iyice çekerek yanaştırmaları konusunda da uyarıda bulundu.

 

ERDEMLİ KALDIRIM İŞGALLERİNDEN KURTULUYOR

 

Kent merkezindeki kaldırım işgalleri hakkında konuşan ve yapılması gerekenler hususunda Zabıta birimine talimat veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, uygulamanın genişleyerek devam edeceğini belirtti ve “Artık, Erdemli’miz kaldırım işgalleri ile anılmayacak” dedi. Uygulamanın başladığı bölgede kaldırım işgallerinin son bulduğunu, uygulamanın genişleyerek devam edeceğini vurgulayan Başkan Tollu, bu konuda esnaflarla uzunca zamandır görüşme içerisinde olduklarını söyleyerek, amaçlarının karşılıklı anlayış ile ilçede kangrene dönüşmüş bu sorunu çözmek olduğunu belirtti.

 

ERDEMLİ KALDIRIM İŞGALİYLE ANILMAYACAK

 

Uygulamanın başladığı bölgede kaldırım işgallerinin son bulduğunu, uygulamanın genişleyerek devam edeceğini kaydeden Tollu, bu konuda asla ayrımcılık yapmadıklarını, zaten bunun da mümkün olmadığını söyledi. Erdemli’nin artık kaldırım işgalleri ile anılmayacağının altını çizen Tollu, bu konuda son derece kararlı olduklarını ifade etti. Başkan Tollu, kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirterek, çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için bu konuda duyarlı olup destek veren esnaflara da teşekkür etti. Bu güne kadar bu işin medeni bir şekilde çözülmesi için çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekleyen Tollu, ‘’vatandaşların kaldırımlarda daha güvenli ve rahat yürüyebilmeleri için kaldırım işgallerinin giderilmesine yönelik çalışma yapılıyor. Esnaflarımızı bu hususta bilgilendirdik. Sağ olsunlar esnaflarımız da anlayış gösterdiler. Bugün gelinen noktada kendileri ile mutabakata vardık ve kaldırım işgallerinin kaldırılmasını istedik. Kaldırım işgali yapan esnaflarımızla zabıta arkadaşlarımız birebir görüştüler ve bundan sonuç aldık. Başlattığımız çalışmalar neticesinde kaldırım işgali sona erecektir. Erdemli’de bu sorun yakın bir zamanda tamamen ortadan kalkacaktır. Anlayış gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün kaldırım işgallerine karşı başlattığı mücadelede; ilçe merkezinde bulunan esnaflara önce tebligatla bildirim yapıldığı, ardından da esnaflarla birebir görüşülerek kaldırım işgallerinin önüne geçildiği öğrenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36