Erdemlililer İftar Sofrasında Buluşuyor

Erdemlililer İftar Sofrasında Buluşuyor

Erdemlililer İftar Sofrasında Buluşuyor

Erdemli Belediyesi her yıl düzenlediği iftar yemeklerini  bu senede ramazan ayı boyunca her gün bir başka mahallede kurduğu gönül sofrasında vatandaşlara ikram ediyor.

Ramazan ayının başından bu yana Çeşmeli, Ayaş, Arpaçbahşiş,  Kumkuyu, ve Kargıpınarı mahallelerinde gerçekleştirdiği iftar yemeklerinde binlerce insanı bir araya getiren Erdemli Belediyesi, iftar yemeği vesilesiyle insanlar arasında tanışma, dayanışma, birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Düzenlenen İftar yemeklerinde önce mahalle muhtarları hoş geldiniz ve teşekkür içerikli konuşmalarını yaparken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da mahalle sakinlerine  yaptıkları hizmetleri özetleyerek, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.

Belediye Görevlilerinin Kur’an_ı Kerim okumasının ardından ezanla birlikte topluca iftar yapılırken katılımcıların yüzünde tanıdık tanımadık binlerce insanın bir arada iftar yapmasının huzuru ve mutluluğu görülüyor.

Ramazanın 15. günü Erdemli Belediyesi iftar yemeği, gönül sofrası Kargıpınarı mahallesindeydi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli ilçe teşkilatı, Milletvekili adayı Bekir Özsu ve Belediye meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Kargıpınarı mahalle muhtarı ve sakinlerinin katıldığı iftar yemeği öncesinde yapılan konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunarak, belediye hizmetlerinin tanıtım videosu gösterime sunuldu. Daha sonra söz alan  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının huzur, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. En çok buna ihtiyacımız var. Bu inanç ve gaye ile düzenlediğimiz iftar yemeklerimize her gün her mahallede yoğun bir katılımın olması, insanların huzura ve mutluluğa, birlik ve beraberliğe önem verdiğini göstermektedir. Bizde bu birlikteliği tesis etmeye çalışıyoruz. “dedi. Konuşmalardan sonra ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı ve yenilen yemeğin ardından yemek duası ile program sana erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36