Eymen Gümüş, Cep telefonu hediye edecek

Eymen Gümüş, kuruluşunun 18. Yıldönümü kapsamında müşterilerine özel çekilişle cep telefonu hediye edecek.

Eymen Gümüş, Cep telefonu hediye edecek

YILDÖNÜMÜNE ÖZEL KAMPANYA

Mersin’in Silifke ilçesinde 18 yıldır hediyelik Altın ve Gümüş takılar üzerine işletmecilik yapan Eymen Gümüş kuruluşunun 18. Yıldönümü kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel çekiliş yaparak müşterilerine 1 adet cep telefonu hediye edeceğini açıkladı.

Ayrıca  14 Şubat’a özel sevgililer için özel tasarım trend takı ve konseptleriyle müşterilerine seçenekler sunduklarını belirten Eymen Gümüş İşletme Sahibi Recep Keleş, Sevgiler için çok özel ürünler sunduklarını ve müşterilerin her alışverişi için çekiliş çeki vereceklerini belirtti.

Keleş, “işletmemizin 18. Yılını müşterilerimizle beraber kutlamak ve onları unutmadığımızı belirtmek amacıyla kuruşumuzun yıldönümü kapsamında Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya düzenledik. Bu kampanya dahilinde bir çekiliş yaparak bir adet cep telefonu hediye edeceğiz.  Mağazamızdan 500 TL alışveriş yapan her müşterimize çekiliş çeki vereceğiz. 20 Şubat tarihinde ise çekilişimizi sosyal medya hesabımızdan canlı yayın yaparak talihliyi müşterimizi belirleyeceğiz.  Kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizi instagram sayfamıza bekleriz. Tüm detayları sayfamızda bulabilirsiniz.

Detay için bizi whatsAap numaramız 0555 377 48 00 arayarak bilgi edinebilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79