'Fındık'lı operasyonda, serada yetiştirilen uyuşturucu ele geçirildi

'Fındık'lı operasyonda, serada yetiştirilen uyuşturucu ele geçirildi

'Fındık'lı operasyonda, serada yetiştirilen uyuşturucu ele geçirildi
 

MERSİN'in Silifke ilçesindeki bir domates serasında yetiştirilen ve ahırda saklanan 11 kilo kubar esrar, hassas burunlu dedektör köpek 'Fındık' ile yapılan operasyonla bulundu

Haber: Atike CEYLAN KAÇAR

MERSİN'in Silifke ilçesindeki bir domates serasında yetiştirilen ve ahırda saklanan 11 kilo kubar esrar, hassas burunlu dedektör köpek 'Fındık' ile yapılan operasyonla bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi, tutuklandı. İlçeye bağlı Uzuncaburç Mahallesi'nde ismi açıklanmayan bir şüphelinin domates serası içinde yetiştirdiği esrarı piyasaya sürmek üzere olduğu bilgisini alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde arama köpeği Fındık ile birlikte belirlenen adrese operasyon düzenledi. Fındık'ın sera yakınındaki ahıra doğru tepki vermesi üzerine arama yapan ekipler, 11 kilo kubar esrar ve 1 kök kurutulmaya bırakılmış kenevir bitkisini ele geçirdi. Operasyonla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36