Gazi Mahallesi İlmek İlmek İşleniyor

Gazi Mahallesi İlmek İlmek İşleniyor

Gazi Mahallesi İlmek İlmek İşleniyor

 Silifke Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’nin sokak ve caddelerinde başlatılan parke döşeme ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mahallenin el değmemiş sokak ve caddeleri yapılan hizmetlerle güzel bir görüntüye kavuşuyor.

 

Belediye ekiplerince Gazi Mahallesi’nin 20. Sokak üzerinde devam eden parke döşeme ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarıyla, yollar modern bir görüntüye kavuşturuluyor. Hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek çalışmalara destek veren vatandaşlar, çay ikramlarıyla belediye personellerini de yalnız bırakmıyorlar.

 

“HİZMETLERİMİZİ ÇÖZÜM ODAKLI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Sokak ve caddelerdeki alt yapı ile üst yapı düzenlemelerimiz, güzel havalarla birlikte ivme kazandı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler bir taraftan cadde ve sokaklarda yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan başka bir ekibimizde el değmemiş sokak ve caddelere parke döşeme çalışmalarını sürdürüyorlar. Çözüm odaklı çalışmalarımızla kent genelimizle birlikte mahallelerimizin de sokaklarını tek tek işliyoruz. Gazi Mahallesi sakinlerimizin ayağını tozdan ve çamurdan kurtaran çalışmalarımızın vatandaşlarımız tarafından takdir görmesi bizleri daha da motive etmektedir” dedi.

 

“YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Başkan Mustafa Turgut, “ Yapılan çalışmayla, Gazi Mahallemizin sokak ve caddelerinde ki binalar ile yolların yağmur suyundan etkilenmemesini sağlıyoruz. Drenaj hattı döşeme çalışmalarımız şuan başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Amacımız kent genelinde alt yapı hizmeti, parke döşeme ve asfalt girmemiş yer bırakmamak. Vatandaşlarımızın ve mahalle sakinlerimizin rahat bir ortamda yaşam sürmeleri için kalıcı ve planlı bir çalışma yürütüyoruz. Bizlere hizmetlerimizde destek olan ve manevi katkı sunan mahalle sakinlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36