Giritliler Derneğinden Başkan Turgut’a ziyaret

Giritliler Derneğinden Başkan Turgut’a ziyaret

Giritliler Derneğinden Başkan Turgut’a ziyaret

 Yeni yönetim kurulunu belirleyen Silifke Giritliler Derneği, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek Atatürk tablosu hediye etti.

 Sosyal ve kültürel faaliyetleriyle kent genelinde birçok etkinlik gerçekleştiren Silifke Giritliler Derneği, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 “DERNEĞİN YENİ YÖNETİMİNE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Giritliler Derneği yöneticilerini, üyelerini ve bu derneğin bütün etkinliklerinde bir araya gelen vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir kaynaşma ve dayanışma içerisinde sosyal etkinlikler düzenliyorlar. Giritli kültürü ve Giritli insanımız ilçemize her zaman nezaket ile güzellik katmıştır. Bu açıdan Giritli kültürünün korunması ve gelecek nesillere taşınması da son derece önemli bir çalışma olacaktır. Giritliler gerçekten çok keyifli ve güler yüzlü insanlar. Giritli kültürünü ayakta tutmamız lazım. Bir şehir olabilmenin en önemli kriteri, bu kültürel dinamikleri yaşatabilmek ve geleceğe taşıyabilmektir. Yaşattığınız takdirde de o kültürü geleceğe taşıyabiliyorsunuz. Belediye olarak derneğimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

“BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Turgut’un her zaman yanlarında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini ifade eden dernek Başkanı Salih Oğuz, “Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kendisi her zaman bizlerle beraber ve bizlerin yanında oldu. Bir sıkıntımızda ve talebimizde bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Halkıyla, dernekleriyle, odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir bütün halinde istişare ortamında çalışmaya gayret gösterdi. Söz konusu Silifke’yse gerisi teferruattır diyerek, ilçemiz için gecesini gündüzüne katan başkanımızı yürekten kutluyoruz. Silifke Giritlileri olarak her zaman yanlarındayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36