Göksu Vakfı Geleneksel Resim Yarışmasının Ödüllerini Verdi

Göksu Vakfı Geleneksel Resim Yarışmasının Ödüllerini Verdi

Göksu Vakfı Geleneksel Resim Yarışmasının Ödüllerini Verdi

Silifke Göksu Vakfı tarafından 22. si düzenlenen TBMM’nin kuruluş yılını anma etkinlikleri içerisinde düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni, Göksu Otel arkasındaki alanda gerçekleştirildi. Silifke’de Vakıf olarak hizmet veren, birçok çocuk ve gencin eğitimi için burslar vererek hayata hazırlayan Göksu Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da TBMM’nin kuruluş yılını anma etkinlikleri içerisinde düzenlediği resim yarışmasının ödüllerini verdi.

Anasınıfı ve birinci sınıflar, 2-3-4. sınıflar, 5-6-7-8. sınıflar, lise ve yetişkinler (Hobi Grubu) olarak dört grupta düzenlenen resim yarışmasında, Öğrenciler güneşli havada resim yapmanın keyfini yaşarken, aileleri de çocuklarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirdi. Yarışma sonunda yapılan değerlendirmelerde ise; ana sınıfı ve birinci sınıflar kategorisinde Mehmet Kara, Erin Zümra Filiz, Ahmet Selman Yel, Eda Deniz Aydın, Ünsal Demirtaş, Lalin Duru, Asya Ateş, Nur Bilge Ak, 2-3 ve 4. sınıflar kategorisinde; Ayşe Naz, Zahide Hilal Çolak, Ayşe Mavi, Nil Savar, Ilgın Gündoğan, Arda Sayım, Kerime Güven, Meryem Gül Gürük, dereceye girdiler . 5-6-7-8. sınıflar kategorisinde; Azesu Özkan, Fatmanur Çukadar, Yağmur Doğan, Melike Alp Tekin, Şevval Nisa Yel, Hümeyra Yıldız, dereceye girdi. Lise ve hobi kategorisinde ise ; Duygu Carcar birinci, Umut Deveci ikinci , İrfan Erdal üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Göksu Vakfı Başkanı Yüksel Bütün tarafından verildi .

YÜKSEL BÜTÜN, “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Resim yarışmasına katılan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek teşekkür konuşması yapan Göksu Vakfı Başkanı Yüksel Bütün, “Her yıl olduğu gibi bu yılda başarılı bir yarışma gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım oldu. Farklı kategorilerde birçok öğrencimiz çeşitli ödüller aldılar. Başarılı öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36