GÜLNAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

Gülnar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Gülnar Belediyesi’nin aldığı 1 adet greyder ve 1 adet damperli kamyonu araç filosuna ekledi.

Büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Gülnar Belediyesi araç parkına yeni iş makinelerini ekleyerek böylelikle belediyenin greyder eksiğini tamamlayıp, damperli kamyon ile birlikte daha iyi hizmet vermeye hazır.

Araç filosunu genişleten Gülnar Belediyesi yeni alınan araçların hizmet açılışını Gülnar Belediye binası önünde görkemli bir tören ile gerçekleştirdi.

Açılışa; İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör Belediye Başkanı Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Alpaslan Ünüvar, İlçe Müftüsü Bilal Kadı, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çömez, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, kurum amirleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı konuşmada;’’Belediyenin her kuruşunu Gülnar halkına hizmet olarak geri verdiklerini söyleyen Başkan Günel, Gülnar halkına en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan greyder ve damperli kamyonumuz yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediye olarak 4 mevsimde sağlıklı hizmetler sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. İmkânlarımız kısıtlı olmasına rağmen sınırlarımızı zorlayarak eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz kış aşırı kar yağışından dolayı iş makinelerimiz zarar görmüştü. Bu yıl hem yaz sezonundaki çalışmalarımızda hem de karla mücadeledeki çalışmalarımızda sorun yaşamamak için imkanlarımızı zorlayarak yeni araçlar aldık. Özellikle mahalle yollarımızda yaşanan sıkıntıları çözmek için greyderimizle daha iyi hizmet vereceğiz. İş makinelerimiz ayının yaklaşması nedeniyle de karla mücadelede bize büyük kolaylık sağlayacak.

Gülnar’ın en ücra köşesine ve şehir merkezine aynı hizmeti götürdüklerini vurgulayan Başkan Günel, ayrım gayrım yapmadan Gülnarlılara kaliteli hizmeti sunduklarını yeni alınan iş makinelerinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Ayrıca iş makinelerinin alınması konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Meclis üyelerime ve personellerime çok teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bütün araçlarımızla ve personellerimizle hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz’’dedi.

İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör yaptığı konuşmada;’’ Öncelikle bu araçların belediye envanterlerine girmesini sağlayan Belediye Başkanımız Ahmet Günel olmak üzere, belediye meclis üyelerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birliğimiz beraberliğimizi daim etsin. Allah yeni araçlarımızla ilçemize en iyi hizmetleri vermeyi nasip etsin’’dedi.

Konuşmalar sonunda açılış kurdelesi İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçe Müftüsü Bilal Kadı ve İlçe Jandarma komutanı Özkan Çömez tarafından kesilerek açılış gerçekleşti.



 

 


 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36