Gülnar'ın lavanta bahçesine yoğun ilgi

Gülnar'ın lavanta bahçesine yoğun ilgi

Gülnar'ın lavanta bahçesine yoğun ilgi

Mersin'in Gülnar ilçesinde 2 yıl önce alternatif ürün olarak 2 dönümlük alana ekimi yapılan lavanta bahçesi ziyaretçilerini ağırlıyor.

 Gülnar Kaymakamı  Mustafa Ayvat beraberinde Gülnar Belediye Baskanı Alpaslan Ünüvar, Mut Belediye Baskanı Volkan Seker, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ile lavanta bahçesini gezdi.

 Kaymakam Ayvat, yaptığı açıklamada, ilçede bir is insani tarafından dikimi yapılan lavanta bahçesinin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

 Ayvat, dikimi yapılan lavantaların ilçedeki vatandaşlara yeni gelir kapısı olacağını kaydetti.

 Gülnar Belediye Başkanı Ünüvar da ilçede lavanta yetiştirilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek ilçenin lavanta ile adini duyuracağını ifade etti.
 
Bölgede ayrıca Silifke ilçesine bağlı Çaltıbozkır Mahallesinde de 1,5 dönümlük alanda yetiştirilen lavantalar  vatandaşların gözdesi olmaya devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79