Gülnar Üçoluk Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Günel, Üçoluk Mahallesinde Devam Eden Stabilize Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Gülnar Üçoluk Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol düzenleme çalışmaları kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gülnar Belediyesi parke, yol genişletme ve stabilize yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde yürütülen parke yol çalışmaları olmak üzere mahalle yollarımızda da gerekli çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Üçoluk Mahallesinde yol genişletme ve stabilize kaplama çalışmaları başladı.

 

Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in  talimatları doğrultusunda belediyemiz sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde yapılacak olan çalışmalarla ilgili programlar yapıldı. Yapılan programlar çerçevesinde belediyemiz imkanları dahilinde gerekli çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Mahalle çalışmalarımız çerçevesinde geçtiğimiz yıllarda büyük oranda sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışması yaptığımız Üçoluk mahallesi sınırı içerisinde bulunan yapılamayan yollarımızda genişletme ve stabilize kaplama çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.  Üçoluk Mahallesindeki yol yapım çalışmaları hava şartlarının iyi gittiği süre içerisinde devam ederek tamamlanacaktır.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel;’’ Gülnar Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Üçoluk Mahallemize geldik, gerçekten arkadaşlarımız güzel bir iş çıkarmışlar,  yaptığı çalışmalardan dolayı ekibimize teşekkür ederim.  Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak Üçoluk Mahallemize sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt hizmetlerimizi halkımıza sunduk. Şimdi de program dahilindeki yollarımıza malzeme serme sıkıştırma çalışmaları yapıyoruz.  Çalışmalarımız sadece Üçoluk mahallesiyle sınırlı değil, çalışmalarımız bütün mahallelerimizde devam ediyor. Belediyemizin araç filosunu yeni eklediğimiz iş makineleriyle inşallah bütün mahallerimize hizmetlerimizi sunacağız’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36