Gülnar’da Çocuk Parkları Boyanıyor

Gülnar’da Çocuk Parkları Boyanıyor

Gülnar’da Çocuk Parkları Boyanıyor

 

Gülnar’a yeni parklar kazandırmasının yanı sıra onarım ve bakıma ihtiyaç duyan parkları da bir bir elden geçiren Gülnar Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gülnar Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçede bulunan parkların bakımları ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

Gülnar Belediyesi, yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan çocuk parklarını bakıma aldı. Havaların ısınmasıyla birlikte, Gülnar Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki parklara yönelik bir dizi revizyon çalışması yaparak program doğrultusunda park bakım çalışmalarına devam ediyorlar. Çocukların daha güvenli alanlarda oynamaları için gerçekleştirilen yenileme çalışmalarına Ayvalı ve Hacıpınar Mahallesinde devam edildi. Parklarda hasar gören, paslanan, yıpranan aletler Belediye ekiplerince boyanarak yenileniyor.

Belediyece yapılan çalışmaların hakkında bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, "Parklarımızı çocuklarımız için rengarenk boyuyor bakımlarını temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Daha çevreci daha güzel daha huzurlu Gülnar için hep birlikte başaracağız. Çocuklarımız için ilçemizde birbirinden güzel hizmetlere devam ediyoruz. Onlara daha temiz ve güvenilir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle daha yoğun kullanılan çocuk parklarımızın bakım onarım ve boyama işleri devam ediyor. Parklarımız bittiğinde hem daha güzel hem de rengarenk olacak" dedi.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79