Gündem maddeleri karara bağlandı

Silifke Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem maddeleri karara bağlandı

Silifke Belediye Meclisi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Turgut başkanlığında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek okunarak karara bağlandı.

Silifke Belediye Meclisi, Haziran ayı meclis toplantısında 8 gündem maddesini görüşerek, karara bağladı. Meclis, Haziran ayı olağan meclis toplantısında Bir önceki toplantıya ait (2-7 Mayıs 2024 tarihli) toplantı tutanaklarının okunup oylanması, İmar Komisyonundan gelen evrakların görüşülmesi, Plan ve Proje Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, İller Bankasından veya ticari bankalardan kredi kullanılması konusunun görüşülmesi, Fen İşleri Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi ile Dilek ve Temenniler bölümünden oluşan 8 maddelik gündemi karara bağladı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, meclis toplantısı sonrasında alınan kararların kentimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak oturumu sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Silifke Belediyesi Meclis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36