Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikteyiz

‘Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikteyiz’

Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikteyiz

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelip, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz” dedi.

 

Kent merkezi başta olmak üzere, özellikle kırsal mahallelerde hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları sık sık ziyaret ederek, onların gönüllerini fetheden Silifke’nin doktor belediye Başkanı Mustafa Turgut, yapmış olduğu belediye hizmetleriyle de büyük bir ilgi ve beğeni topluyor.

 

Başkan Turgut, tüm vatandaşları ilgiyle karşılarken, sorunlarına çözüm üretmeye, imkânlar ölçüsünde taleplerini yerine getirmeye ve yapılması gereken hizmetleri anında yapmaya gayret gösteriyor. Mahallelerde yaptığı ziyaretlerde esnaflarla ve vatandaşlarla her fırsatta sohbet eden, onların sıkıntılarını dinleyen Başkan Turgut, “Haftada bir gün halk günü yapıyoruz. Ama bizim halkımızla beraber olmamız sadece bir günle sınırlı değil. Haftanın her günü halkımızla beraberiz. Her fırsatta onların yanına gidiyor, bizlere ulaşamayan ve gelemeyen vatandaşlarımızı bulup biz onların ayaklarına kadar gidiyor ve hizmet götürüyoruz. Cenazelerde acıları paylaşıyor, düğün ve nişanlarda mutluluklarına ortak oluyoruz. Muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz. Esnaf ve hasta ziyaretlerimizi yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız, dernek ve odalarımızla kurumlar arası işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 

Silifke Belediyesi olarak önceliğimiz Silifke’mizin ve insanlarımızın birlik ve beraberliğidir. Bu birlik ve beraberlik ile büyük bir aileyiz”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36