İtfaiye mezunlarından Vahap Seçer’e çağrı

İTFAİYE MEZUNLARINDAN TEPKİ

İtfaiye mezunlarından Vahap Seçer’e çağrı

Mersin Büyükşehir Belediyesi: Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından 12 Şubat’ta KPSS puan türü, KPSS taban puan ve diğer şartları taşımak kaydıyla boş kadrolara açıktan atama yoluyla 100 itfaiye eri alım karan alarak kamuoyuna duyurdu. Büyükşehir Belediyesi, itfaiye eri alım ilanında Lisans mezunu olmayı yetkinlik için yeterli görmesi tepki gördü.

Yayınlanan ilana dikkat çeken itfaiye mezunları çağrı yaparak dikkate alınmalarını talep ettiler.

Sivil savunma ve itfaiyecilik program mezunları, kaliteli hizmetten mahrum kalmamak için işin ehline verilmesi gerektiğini belirterek ilanın revize edilmesini istediler.

İTFAİYE MEZUNLARINDAN TEPKİ

Her fırsatta liyakatsizlikten şikâyet eden ve iktidara yüklenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e tepki gösteren sivil savunma ve itfaiyecilik program mezunları, bu durumun kaliteli hizmetten mahrum kalınmasına neden olacağını savunarak, ilanın revize edilmesi için çağrı yaptı.

Başkan Seçer'e tepki gösteren Sivil Savunma ve itfaiyecilik programı mezunları, daha önce Ankara, Adana, İzmir Büyükşehir ve birçok belediye itfaiye eri alırken 'Sivil Savunma ve itfaiyecilik' program mezunu şartının arandığını da hatırlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79