KASKİ’den MESKİ’ye ziyaret

KASKİ’den MESKİ’ye ziyaret

KASKİ’den MESKİ’ye ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ)Yetkilileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

KASKİ Yetkililerinin ziyaretinde, MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlarından Ülkü Çataklı ve  Esin Şener hazır bulundu.

KASKİ Yetkilileri’nin nazik ziyareti için teşekkür eden Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın, gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “KASKİ Yetkilileri ile İlimiz genelinde hayata geçirdiğimiz ve planlamasını yaptığımız büyük projeler, yürüttüğümüz çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Makina Parkımızda bulunan araçlarımız ile ilgili detaylı bilgile alarak incelemelerde bulundular. Araç sayısını günden güne arttırarak Mersin’e hizmette sınır tanımayan  Genel Müdürlüğümüz  araç sayısını 96’dan 535’e çıkartarak hizmet kalitesini arttırmıştır. Araçlarımız, arızalara çok yönlü müdahale edebilme özelliğine sahip ve  içerisinde bulunan bakım, onarım ekipmanları  sayesinde birden fazla arızaya müdahale ederek hem zaman hemde iş gücü kaybını önlemektedir. Hidrolik tahrikli bakım onarım araçları sayesinde çalışanlarımızın iş güvenliği daha da arttırıldı. Son yıllarda Makina Parkımıza  eklediğimiz araçlarımız  Su ve Kanalizasyon İdareleri tarafından  ilgiyle takip edilmektedir. KASKİ  ile bundan sonra da iş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36