KAYMAKAM CİNBİR’DEN BASINA PASTALI JEST

KAYMAKAM CİNBİR’DEN BASINA PASTALI JEST

KAYMAKAM CİNBİR’DEN BASINA PASTALI JEST

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Silifke’de görev yapan görsel ve yazılı yayın yapan gazetecilerle bir araya geldi. 

Kaymakamlık Makamında gazetecilerin gününü pasta keserek kutlayan Kaymakam Cinbir, Bu günün iki anlamı olduğunu, birinin gazeteciler günü ikincisinin ise idareciler günü olması nedeniyle bir arada olmak istediğini söyledi.

Basın mensuplarıyla birlikte pasta kesip özçekim yapan Kaymakam Cinbir, basının toplumdaki önemine değindi. Kaymakam Cinbir, “Tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Kendilerine daha çok güzelliklerin paylaşıldığı bir toplumda ; içinde sevgi, huzur, barış ,birlik ve dirlik,yardımlaşma ve dayanışma,mutluluk ve sevincin olduğu haberleri yapacakları ve kavga ,göz yaşı, üzüntü, ihanet gibi olumsuzlukların olduğu haberleri yapma zorunda kalmayacakları bir çalışma hayatı diliyorum. Güzel ülkemde daha da güzel ve aydınlık yarınlar için çalışan herkese başarılar diliyor,selam,saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi.

 Basın mensupları bu nazik davranış için kaymakam Cinbir’e teşekkür ederken, kendisinin de idareceler gününü kutlamayı ihmal etmediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79