Kaymakam Nazlı, Kıbrıs Şehitliğinde inceleme yaptı

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy’la birlikte Çamdüzü mevkiinde bulunan Kıbrıs şehitliğinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Nazlı, Kıbrıs Şehitliğinde inceleme yaptı

Silifke  Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy’la birlikte Çamdüzü mevkiinde bulunan Kıbrıs şehitliğinde incelemelerde bulundu.

 Kıbrıs Barış Harekatında şehit düşen 454 subay, astsubay, erbaş ve erlerin anısına Çamdüzü mevkiinde oluşturulan  hatıra ormanında incelemelerde bulunan Kaymakam Namık Kemal Nazlı şehitlikte ilgili olarak Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerinden bilgiler aldı.

Çamdüzü mevkiinde bulunan Kıbrıs Şehtiliği ile ilgili bilgiler veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Barış ve Özgürlük Bayramını her yıl burada kutluyoruz. Burada oluşturulan hatıra ormanının bakımı  ve bu alanda yapılan çevre düzenlemelerine biz de belediye olarak zaman zaman destek veriyoruz. Ayrıca Kıbrıs Barış Harekatında kullanılan savaş araç-gereçlerinin bazıları da hala burada sergilenmektedir. Yavru vatanımızda verilen mücadele sonunda şehit düşen mehmetçiklerimizin isimlerinin Silifke’mizde bu şehitlikte yaşatılması da bizler için çok önemlidir. Kıbrıs Barış Harekatı Silifke’miz için farklı bir anlam ifade etmektedir.  Bu vesile ile Kıbrıs harekatına katılan, Beş Parmak Dağları'ndaki destanları yazarken toprağa düşen aziz Kıbrıs şehitlerimiz olmak üzere, bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla anıyorum. Gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum” dedi. Kıbrıs barış harekatında şehit düşen Mehmetçiklerimiz anısına düzenlenen Kıbrıs şehitliği ile ilgili bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmalarının aralıksız devam etmesi gerektiğini vurgulayan Silifke Kaymakamı Nazlı, bu konuda ilgili birimlerin çalışmalarını yakından takip edeceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79