Kaymakam Nazlı’dan Gazetemize Ziyaret

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Nazlı’dan Gazetemize Ziyaret

 Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar İlçemizin  tarım alanları ve tarım ürünleri hakkında sohbet ettiler. Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı “Silifke’yi yeni yeni tanıma sürecindeyim. Zaten tanımaya ilk başta verimli tarım arazilerinden ve köylerinden  başladım. Silifke çok verimli bir bölge, insanları da  çok sıcak kanlı” dedi.

Türkiye’nin ve  Dünyanın aylardır mücadele içinde olduğu Koronavirüs salgını ile etkin bir mücadele sergilendiğini  belirten  Kaymakam Nazlı “ İnsanların tedbirlerini bırakmamaları lazım. Mersin ve Silifke’de bir arara koronavirüs hasta sayısı hayli düşmüştü ama Kurban bayramından bu yana hasta sayısı artış gösterdi. Doktorlarımız, hemşerilerimiz bütün sağlık görevlilerimiz hasta sayısını düşürmeye canla başla çalışıyorlar. Onlar bizler için ailelerinden uzak kalıyorlar. Bu süreç hepimizin moralini bozuyor ama bu moral bozukluklarını bizlere yardım etmeye çalışan sağlık görevliler kızarak ve zarar vererek geçiremeyiz. Bu süreçte biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor.”dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar, Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile güler yüzle yaptıkları hoş sohbetten dolayı memnun olduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79