Kayrak Mahallesinde Yollara Bakım Yapılıyor

Kayrak Mahallesinde Yollara Bakım Yapılıyor

Kayrak Mahallesinde Yollara Bakım Yapılıyor

Gülnar Belediyesi, Kayrak Mahallesi’nde geniş kapsamlı malzemeli yol bakım çalışması başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin tüm sokaklarında bakım çalışmalarına devam ediyor.

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin mahallelerde yol açma, genişletme ve sıkıştırma ile yama çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Günel, “Bizim için işin zorluğu sorun değil. Bizim görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz. Bu konuda insan ve araç gücümüz tam” dedi.

Büyükşehir yasası ile Gülnar Belediyesi’ne bağlanarak mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde nitelikli hizmet etmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Günel, amaçlarının, herkes için yaşanabilir bir Gülnar olduğunu vurguladı.

Kayrak Mahalle Muhtarı M. Fahrettin Mavi ise yaptığı açıklamada; Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğine inanıyor ve Mahallemize yapılan hizmetler için Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36