Kepirli Mahallesine Yeni İçmesuyu Hattı Döşendi

Kepirli Mahallesine Yeni İçmesuyu Hattı Döşendi

Kepirli Mahallesine Yeni İçmesuyu  Hattı Döşendi

Mersin’nin dört bir yanında birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır süre gelen içmesuyu sorunlarını tek tek çözüyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nce Toroslar  ilçesi Kepirli Mahallesinde devam eden içme suyu  yeni isale hattı çalışmaları tamamlanarak  mahalleye verilen içmesuyu miktarı arttırıldı. Belenoluk içmesuyu kaynağından Kepirli Mahallesinde bulunan içmesuyu deposuna yaklaşık 2 bin 500 metre isale hattı döşenerek özellikle yaz aylarında yaşanan içmesuyu sorunu sona erdi.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Toroslar İlçesi Kepirli Mahallesinde özellikle yaz mevsiminde yoğun nüfus artışı nedeniyle yaşanan içmesuyu sorunu gidermek için Belenoluk İçmesuyu Kaynağından yeni bir içmesuyu isale hattı çekilerek mevcut depoya ulaşmasını ve mahalle halkının sağlıklı içme suyuna kavuşmasını sağladık” denildi.

‘Kepirli’de Su Sorunu Çözüldü’

MESKİ Genel Müdürlüğü'nün mahallede yürüttüğü çalışmalardan bahsederek, hizmetlerden memnun olduklarını söyleyen Kepirli  Mahalle Muhtarı Mahmut Gündüz: “Mersin Büyükşehir Belediye  Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Mahallemize yeni bir içmesuyu isale hattı döşendi. Mahallemizin içmesuyu sorununu kısa sürede çözüldü. Kepirli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve MESKİ Yetkililerine   sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36