“Kıca, yaşanabilir ve güzide bir mahallemiz”

“Kıca, yaşanabilir ve güzide bir mahallemiz”

“Kıca, yaşanabilir ve güzide bir mahallemiz”

Her gün farklı bir mahallede belediyenin yaptığı hizmetleri yerinde görerek çalışmalar hakkında bilgi alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kıca Mahallesinde devam eden yol, parke ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Silifke Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelerin sorunlarını ve taleplerini yerinde incelemeye devam ediyor. Turgut, kent merkezindeki mahallelere yapılan hizmetlerin kırsal mahallelere de plan ve program dâhilinde ulaştırıldığını belirtti.

TURGUT, ‘TALEPLERİ YERİNDE GÖRÜP DEĞERLENDİRİYORUZ’ 

Kıca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Kıca mahallemizde de hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Bugüne kadar mahallemiz ile ilgili muhtarlığımız ve halkımızdan gelen tüm talepleri yerine getirmeye gayret gösterdik. İmkânlarımız ölçüsünde mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda birçok eksiklikleri çözdük ve çalışmalar yaptık. Bu yılda yarım kalan diğer eksiklikleri ve sorunları çözeceğiz.

Bu konuda anlayış gösteren mahalle muhtarıma ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle yollarımızda yapacağımız gerekli çalışmaları tespit ettik. Bundan sonraki süreçte de inşallah şehir merkezindeki mahallelere verilen hizmetin aynısı burada da, mahalle statüsüne dönüşen diğer köylerimizde de vermeye devam edeceğiz. Hizmetlerimizi yaparken tüm mahallelerimizi bir birinden ayırt etmeden hizmet ediyoruz. Yakın uzak demeden hizmetlerimizi bütün noktalara ulaştırıyoruz. Çünkü bizim ayrımcılık yapma gibi bir lüksümüz yok. İnsana hizmet etmek adına burada bulunuyorsak, bu ayrımı yapmadan bizler bu hizmeti götüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimizi kalkındırıp, sosyalleştireceğiz’ dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TURGUT’A YOĞUN İLGİ

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Kıca sakinleri, ‘Mahallelerimizi ne kadar çok geliştirirsek o kadar çok nüfus artışı olur. Köylerden şehre değil, şehirlerden köylere göç gelmeye başlar. Belediye Başkanımız bu konuda gerçekten çok planlı ve düzenli bir şekilde çalışıyor. 88 mahalleye hizmet götürmek kolay değil. Bir ilçe belediyesi olarak başarılı birçok hizmet gerçekleştirdi. Görevlerinde başarılar diliyoruz’ diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36